Sekretaris Jéndral tina Kamar Katilu tina Ningbo saharita offsite Salon

April 25 isuk, Sekretaris Jéndral kota Ningbo langsung di handapeun Alien KADIN KADIN hosted ku salon katilu Quzhou diayakeun di KADIN pausahaan anggota Quzhou, Quzhou warung lauk liar Siming Jalan.

Ilubiung dina ieu Kamar Sharon Hangzhou na Wenzhou KADIN, anu KADIN, Heilongjiang, Anhui KADIN, anu KADIN, Shandong, Sichuan KADIN, Kamar Quanzhou, Jiaxing KADIN, Kamar Chizhou, Jinhua KADIN, anu KADIN sarta séjén kawat jeung garis sambungan kabel leuwih ti 40 Sekretaris Jéndral.

Sharon masalah tema "kumaha carana maén peran dewan pembina," Kuring moal 沈培荣 Chizhou Kamar pembina sarta Déwan pembina Yerong Bin diondang salaku spiker tamu.

2014043010254891.png

Lamun tungtung salon, Quzhou KADIN Timbalan Sekretaris Jéndral Wang Qinghua emotionally commented, pangalaman panjang dua pembina nawarkeun hiji rujukan pisan mangpaat, éta sia diajar. Dewan pembina mun ngalakukeun pagawean kudu dilakukeun: Kahiji, hayu Déwan pembina dina KADIN dina "Hiji"; Bréh Badan Musyawarah sorangan janten "ngajangjikeun"; lajeng Déwan pembina tina ngalakonan hal moal bisa "gaduh sieun."

Menteri Perindustrian sarta Dagang departemén kaanggotaan of Ningbo Xu Xiaohua, wakil menteri Departemen 李安奎 anggota ogé anu diondang pikeun ilubiung dina kagiatan. Xu Xiaohua, nimbalan Patih sarta Menteri keur salon 李安奎 dibéré rating luhur, nyangka ngalaksanakeun sarupa dina mangsa nu bakal datang loba kagiatan mangpaat, guna inovatif offsite karya KADIN.

Kirim surat anjeun keur urang bandung:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Piala


waktos pos: Nov-21-2017
WhatsApp Online Chat !