Ningbo, Hangzhou, Presiden twelfth tina KADIN ngayakeun rapat pagawean

Di 16:00 on 6 Méi, 2014, Ningbo, Hangzhou, Presiden twelfth tina KADIN pasamoan kantor diayakeun di Ningbo Investment Co., Ltd. Lan House, bakal telephoto Ming, Wapres of Feng Wei, Xie Guorong, Dongxu Ming , Bao Shili, Déwan pembina Shenpei Rong, Sekretaris Jéndral Jiang Lan ilubiung.

2014050813553555.jpg

(Lulugu coke jeung tinimbangan ati tina informasi pamilon pasamoan)

Rapat chaired ku Presiden puteran bulan ngeunaan Dong Xuming, Dongxu Ming, Wapres tumuwuhna pausahaan sarta bisnis tina bubuka na, lanté Lan Investment Co., Ltd. mangrupakeun investasi real estate komérsial profésional pausahaan invéstasi, wewengkon investasi kaasup pasar profésional, urban kompléx, hotél, apartemen, pariwisata, real estate jeung format sejen tina ngembangkeun real estate jEUNG KOPERASI. bentuk husus investasi, kaasup milik, joint venture, nyepeng, equity na Investasi balik dibereskeun. Jilbab Bai Lan International Kota Tasik dumasar kana dinten kawinan kuadrat, bubuka anggota core kira 20 Hongkong Jilbab Manufacturers ', sakumaha dijieunna di Hong Kong nuliskeun tampilan perhiasan daratan, jualan di jandela sarta integrasi merek internasional jeung domestik jeung méwah garis perhiasan pikeun ngeunaan 10 sakabéh netep.

Sekretaris Jéndral Jiang Lan kasimpulan karya dipigawé dina April jeung Méi rencana gawé. Pikeun nguatkeun unit anggota Tumbu komunikasi, pikeun ngamajukeun kerjasama ekonomi jeung séntral diantara pausahaan anggota, dorongan bisnis ngembangkeun gancang, olahan pikeun organisasi dina Méi munggaran "pausahaan anggota pikeun ngamajukeun ngembangkeun bursa" kagiatan, pamilon ti Presiden tina éta jumlah acara, screenings, kayaning kumaha ngamekarkeun industri anu dibahas.

2014050814010531.jpg

(Kasimpulan Sekretaris Jéndral Jiang Lan sahiji karya dipigawé dina April jeung Plan Gawé Méi)

Dina rapat, anu KADIN on cara ngalakonan kagiatan amal ngajajah, Dongxu Ming, lulugu tutulung Amal Dana $ 10.000. Lajeng ulikan dina kumaha carana narik pabrik elit di Ningbo Hangzhou.

Tungtungna, coke, Presiden ti 19 April, leuwih ti runtuyan kagiatan ka assess 姚大岚 kota, pangatur kagiatan nyorot kasalametan hareup munggaran. The Wapres sadaya pikeun nganyatakeun pintonan maranéhanana, sataun sanggeus éta munggaran diajukeun pikeun ngatur mulang Hangzhou imah tur.

Kirim surat anjeun keur urang bandung:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Tangkal


waktos pos: Nov-21-2017
WhatsApp Online Chat !