KADIN pikeun ilubiung dina tilu jajar - Pameran Shen Wei Zhou Minghua Chen Xueming Asmaul Husna

29 April 2014, ku KADIN na Tongxiang pelukis Jiaxing Association urang "tilu garis - Shen Wei, Chen Xueming, Zhou Minghua" paméran lukisan, dilaksanakeun di munara Tower Drum.

Acara boga tujuan pikeun ngamajukeun karya dua seniman, sarta miharep éta ngaliwatan rentang pinuh komunikasi jeung ngamajukeun silih pengertian antara dua budaya seni, ngawangun friendships, sarta dianggo ngawangun mangsa nu bakal datang leuwih hadé

Sekretaris Jéndral tina KADIN Jiang Lan, abdi dihadiran pameran.

Kirim surat anjeun keur urang bandung:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Car


waktos pos: Nov-21-2017
WhatsApp Online Chat !