wartos

  • Post time: Sep-16-2019

    On February 11, 2017 at four o ‘clock in the afternoon , the company held the 2017 annual party in the company’s great hall. The theme of this party is to thank all of you, create a brighter future with you.     We all enjoyed this joyful gathering moment. Following was the exciting lucky ...Baca leuwih »

  • Post time: Sep-15-2019

    We participated in the TAIPEL AMPA from April 6th to 9th, 2016. This was a really big party. It provided a good platform toward a two-way communication process. We treasured every opportunity to meet our valued customers all over the world. Our company had set up a booth and displayed our main f...Baca leuwih »

  • Dina 2015, Spring Festival pihak malem
    waktos pos: Nov-21-2017

    On Pébruari 11, 2015 di opat o 'jam sore, pausahaan ngayakeun 2015 Spring Festival pihak sore, lokasi: aula hébat ti parusahaan Miss pihak digambarkeun ku administrasi bisnis departemén ngawas Li Huiping presided leuwih produksi, timbalan umum manajer Bapa...Baca leuwih »

  • waktos pos: Nov-21-2017

    Di 16:00 on 6 Méi, 2014, Ningbo, Hangzhou, Presiden twelfth tina KADIN pasamoan kantor diayakeun di Ningbo Investment Co., Ltd. Lan House, bakal telephoto Ming, Wapres of Feng Wei, Xie Guorong, Dongxu Ming , Bao Shili, Déwan pembina Shenpei Rong, Sekretaris Jéndral J ...Baca leuwih »

  • waktos pos: Nov-21-2017

    29 April 2014, ku KADIN na Tongxiang pelukis Jiaxing Association urang "tilu garis - Shen Wei, Chen Xueming, Zhou Minghua" paméran lukisan, dilaksanakeun di munara Tower Drum. Acara boga tujuan pikeun ngamajukeun karya dua seniman, sarta miharep éta ngaliwatan f nu ...Baca leuwih »

  • waktos pos: Nov-21-2017

    April 25 isuk, Sekretaris Jéndral kota Ningbo langsung di handapeun Alien KADIN KADIN hosted ku salon katilu Quzhou diayakeun di KADIN pausahaan anggota Quzhou, Quzhou warung lauk liar Siming Jalan. Ilubiung dina ieu Kamar Sharon Hangzhou na Wenzhou ...Baca leuwih »

  • waktos pos: Nov-21-2017

    April 24, 2014 soré, 2014 garis - Ningbo, forum babarengan investasi Tianjin Waibu di Ningbo Jing Du Hotel. Sekretaris Jéndral tina KADIN Jiang Lan dihadiran na diayakeun ku coke jeung Tianjin Yong, timbalan Kur'an, inohong pamaréntah Tianjin ngamajukeun developme UKM ...Baca leuwih »

WhatsApp Online Chat !