• ONE
  • TWO
  • thr

ngeunaan urang naon hareup?

produk urang anu utamana dipaké dina sirkuit mobil minyak, pipa engine, pipe garis drainase, sarta pipa taneuh, nu ogé bisa dipaké dina selang karet, nilon selang, selang lawon-bertulang selang keras témbok mesin jeung kimia equipments kayaning pengiriman barang , engine solar, mesin béngsin, parabot mesin, panyalindungan seuneu pikeun mantuan meungkeutkeun sarta ngégél joggle nu.

Diajar deui
  • 未 标题 -1 副本
  • ngeunaan-us2
  • produk fitur

    Tambih deui

    fitur alat dipake

    Hengwei clamp Sajarah

    Yuyao Hengwei selang clamp Co.Ltd mangrupakeun perusahaan konci, nu specializes di klip manufaktur. parusahaan ieu lokasina di bunderan ékonomi Yangtze River Delta kota Yutao Ningbo, deukeut ka Hangzhou Bay Sasak, nu 40 kilo méter jauh ti Ningbo Airport, sarta 60 kilo méter jauh ti palabuhan Ningbo, sakumaha hasilna eta boga angkot merenah tur komunikasi. parusahaan urang ngadeg taun 2001 dua runtuyan utama produk: rupa-rupa klip sarta clamps selang, klip pikeun pipa drainase fléksibel.
    diajar deui
    WhatsApp Online Chat !