Lajme

 • 2019 AUTOMECHANIKA IN SHANGHAI
  Post time: Dec-07-2019

  We participated in the  Automechanika Shanghai from December 3rd to December 6th. The exhibition was the best marketing method, and also the best platform to discover new products, customer needs, customer structure and business opportunities. Therefore, we cherished this opportunity to meet with...Lexo më shumë »

 • THE 126TH CANTON FAIR 2019
  Post time: Oct-26-2019

  We attended the 126th Canton Fair 2019 in Guangzhou and  met with our valued customers all over the world. During the exhibition, we have carefully prepared our booth and showed our customers the good quality and function of our hose clamps.               &nbsp...Lexo më shumë »

 • Post time: Sep-30-2019

  At 12 o ‘clock today, our company held a grand flag-raising ceremony to celebrate the 70th anniversary of the founding of the People’s Republic of China. First item: National flag convoy guard admission                 Second item:Rises the nat...Lexo më shumë »

 • Post time: Sep-29-2019

  On February 9th, 2019 at  6 o ‘clock in the evening , our company held the 2019 annual party in a  great hotel. This annual meeting was an unprecedented event. All the staff were dressed up to celebrate our harvest in 2018 and to welcome the coming 2019.            ...Lexo më shumë »

 • Post time: Sep-29-2019

  We attended 2018 Fastener Fair in USA and  met with new and old customers from home and abroad. This exhibition meant a lot to us. It made us clearly feel the development space and market space of our company, and better understand the market potential of our products. We have carefully prepared ...Lexo më shumë »

 • 2018 AUTOMECHANIKA IN SHANGHAI
  Post time: Sep-28-2019

  We participated in the  Automechanika Shanghai from November 28th to December 1st. The exhibition was the best marketing method, and also the best platform to discover new products, customer needs, customer structure and business opportunities. Therefore, we cherished this opportunity to meet wit...Lexo më shumë »

 • Post time: Sep-16-2019

  On February 11, 2017 at four o ‘clock in the afternoon , the company held the 2017 annual party in the company’s great hall. The theme of this party is to thank all of you, create a brighter future with you.                         &nb...Lexo më shumë »

 • Post time: Sep-15-2019

  We participated in the TAIPEL AMPA from April 6th to 9th, 2016. This was a really big party. It provided a good platform toward a two-way communication process. We treasured every opportunity to meet our valued customers all over the world. Our company had set up a booth and displayed our main f...Lexo më shumë »

 • Në vitin 2015, partia Spring Festival mbrëmjes
  Ora Post: nëntor-21-2017

  Më 11 shkurt, 2015 në katër o 'orën në pasdite, kompania ka mbajtur një 2015 të partisë Spring Festival mbrëmjes, Vendi: Sallën e Madhe të kompanisë Mis pala e përfaqësuar nga Departamenti i Administrimit të Biznesit mbikëqyrës Li Huiping kryesoi mbi prodhimin, zëvendës menaxher i përgjithshëm Zoti...Lexo më shumë »

 • Ora Post: nëntor-21-2017

  Në orën 16:00 më 6 maj, 2014, Ningbo, Hangzhou, Presidenti i dymbëdhjetë i takimit zyrës Dhoma e Tregtisë të mbajtur në Investime Co Ningbo, Ltd Lan House, do telefoto Ming, nënkryetar i Feng Wei, Xie Guorong, Dongxu Ming , Bao Shili, Bordi i Mbikëqyrësve Shenpei Rong, Sekretari i Përgjithshëm i J ...Lexo më shumë »

 • Ora Post: nëntor-21-2017

  29 prill 2014, nga ana e Dhomës së Tregtisë dhe Tongxiang piktor Jiaxing Shoqatës "tre linja - Shen Wei, Chen Xueming, Zhou Minghua" ekspozitë pikturë, mbajtur në kullë Drum Tower. Ngjarja synon të promovojë punën e dy artistëve, dhe shpresoj se me anë të f ...Lexo më shumë »

 • Ora Post: nëntor-21-2017

  25 prill në mëngjes, Sekretari i Përgjithshëm i qytetit Ningbo direkt nën Dhomës huaj të Odës Ekonomike Ekonomike të organizuar nga Quzhou sallon tretë, mbahet në kompanitë e Dhomës së Tregtisë anëtare Quzhou, Quzhou egër dyqan peshku Siming Road. Marrin pjesë në këtë dhomë Sharon Hangzhou dhe Wenzhou ...Lexo më shumë »

 • Ora Post: nëntor-21-2017

  24 prill 2014 pasdite, linja 2014 - Ningbo, Tianjin Waibu forum bashkëpunimit Investimi në Ningbo Jing Du Hotel. Sekretari i Përgjithshëm i Dhomës së Tregtisë Jiang Lan morën pjesë dhe organizuar nga Coke dhe Tianjin Yong, zëvendës inspektori, udhëheqësit e qeverisë për të promovuar Tianjin developme NVM-ve ...Lexo më shumë »

WhatsApp Online Chat !