Sekretaris Jendral saka kamar Katelu Ningbo langsung offsite Salon

April 25 esuk, Sekretaris Jenderal kutha Ningbo langsung ing asing kamar Perdagangan Chamber of Commerce tuan rumah dening salon katelu Quzhou, dianakaké ing kamar Perdagangan perusahaan anggota Quzhou, Quzhou toko iwak alam bébas Siming Road.

Melok iki Chamber Sharon Hangzhou lan Wenzhou Chamber of Commerce, kamar Perdagangan, Heilongjiang, Anhui Chamber of Commerce, kamar Perdagangan, Shandong, Sichuan Chamber of Commerce, Chamber of Quanzhou, Jiaxing Chamber of Commerce, Chamber of Chizhou, Jinhua Chamber of Commerce, kamar Perdagangan lan liyane kabel lan baris kabel luwih saka 40 Sekretaris Jendral.

Sharon Jeksa Agung bisa ngetokake tema "carane muter peran saka Papan pengawas," Aku bakal 沈培荣 Chizhou Chamber of pengawas lan Dewan pengawas Yerong Bin diundang minangka dosen tamu.

2014043010254891.png

Nalika pungkasan salon, Quzhou Chamber of Commerce Wakil Sekretaris Umum Wang Qinghua emosional komentar, pengalaman dawa loro pengawas pirso referensi banget migunani, iku worth learning. Dewan pengawas apa karya kudu rampung: Kang Dewan pengawas ing kamar Perdagangan ing "Salah"; sareh Dewan Pengawas dhewe dadi "janjeni"; banjur Dewan pengawas kang mengkono iku ora bisa "duwe wedi."

Menteri Industri lan Perdagangan departemen anggota saka Ningbo Xu Xiaohua, kosok mentri ing Kementerian 李安奎 anggota uga padha diundang kanggo melu ing aktivitas. Xu Xiaohua, Wakil Menteri lan Menteri Salon 李安奎 diwenehi HFS dhuwur, nyana tumindak padha ing mangsa akèh aktivitas migunani, supaya inovatif offsite karya Chamber of Commerce.

Kirimi pesen kanggo kita:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Car


wektu Post: Nov-21-2017
WhatsApp Online Chat !