Ningbo, Hangzhou, presiden kaping rolas saka kamar Perdagangan dianakaké patemon karya

Ing 16:00 6th, 2014, Ningbo, Hangzhou, presiden kaping rolas saka kamar Perdagangan patemon kantor dianakaké ing Ningbo Investment Co., Ltd. Lan House, bakal telephoto Ming, presiden Feng Wei, Xie Guorong, Dongxu Ming , Bao Shili, Dewan pengawas Shenpei Rong, Sekretaris Umum Jiang Lan melok.

2014050813553555.jpg

(Ketua Coke lan ati-ati wawasan saka informasi peserta rapat)

Ruang dipimpin dening presiden puteran sasi Dong Xuming, Dongxu Ming, wakil presiden pembangunan perusahaan lan bisnis introduksi, lantai Lan Investment Co., Ltd. investasi real estate komersial profesional perusahaan investasi, wilayah investasi kalebu pasar profesional, kutha komplek, hotels, Apartemen, tourism, real estate lan format pembangunan real estate lan operasi. Wangun tartamtu saka investasi, kalebu diduweni, joint venture, nyekeli, usaha lan investasi bali tetep. Jewelry Bai Lan International Lake City adhedhasar dina wedding kothak, introduksi saka anggota inti bab 20 Hong Kong Jewelry Manufacturers ', minangka digawe ing Hong Kong kanggo ngetik tampilan perhiasan daratan, dodolan jendhela lan integrasi saka merek internasional lan domestik lan kemewahan line perhiasan kanggo bab 10 sakabèhé dienggoni.

Sekretaris Umum Jiang Lan ringkesan saka karya rampung ing April Mei lan rencana karya. Ngiyataken Unit anggota pranala komunikasi, kanggo ningkataké kerjasama ekonomi lan ijol-ijolan antarane perusahaan anggota, ngundhakake bisnis pembangunan cepet, ancang-ancang kanggo organisasi ing May pisanan "perusahaan anggota kanggo ningkataké pangembangan exchange" aktivitas, peserta saka presiden ing jumlah acara, screenings, kayata carane berkembang industri padha rembugan.

2014050814010531.jpg

(Ringkesan Sekretaris Jendral Jiang Lan saka karya rampung ing April lan Plan Work Mei)

Ing patemon, Chamber of Commerce carane nindakake aktivitas amal kanggo njelajah, Dongxu Ming, ketua Sumbangan Amal Dana $ 10,000. Banjur sinau carane kanggo narik kawigaten manufaktur elit ing Ningbo Hangzhou.

Akhire, Coke, presiden 19 April, luwih saka seri saka aktivitas kanggo netepke 姚大岚 kutha, ngatur aktivitas kanggo nyorot safety mangsa pisanan. The presiden kabeh kanggo nyebut sing sing, taun sawise iku ngajokaken kanggo ngatur bali Hangzhou ngarep Tours.

Kirimi pesen kanggo kita:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Truck


wektu Post: Nov-21-2017
WhatsApp Online Chat !