Chamber of Commerce melok telung larik - Exhibition Shen Wei Zhou Minghua Chen Xueming Kaligrafi

April 29, 2014, dening Chamber of Commerce lan Tongxiang pelukis Jiaxing Association kang "telung baris - Shen Wei, Chen Xueming, Zhou Minghua" pameran lukisan, dianakaké ing menara Tower Drum.

Acara yakuwi kanggo ningkataké karya saka loro seniman, lan pangarep-arep sing liwat sawetara sing kebak komunikasi lan ningkataké Teknologi pangerten antarane budaya loro seni, mbangun friendships, lan bisa kanggo mbangun mangsa luwih

Sekretaris-Jendral Chamber of Commerce Jiang Lan, aku dirawuhi pameran.

Kirimi pesen kanggo kita:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Truck


wektu Post: Nov-21-2017
WhatsApp Online Chat !