News

  • Post time: Sep-16-2019

    On February 11, 2017 at four o ‘clock in the afternoon , the company held the 2017 annual party in the company’s great hall. The theme of this party is to thank all of you, create a brighter future with you.     We all enjoyed this joyful gathering moment. Following was the exciting lucky ...Waca liyane »

  • Post time: Sep-15-2019

    We participated in the TAIPEL AMPA from April 6th to 9th, 2016. This was a really big party. It provided a good platform toward a two-way communication process. We treasured every opportunity to meet our valued customers all over the world. Our company had set up a booth and displayed our main f...Waca liyane »

  • Ing 2015, Spring Festival party sore
    wektu Post: Nov-21-2017

    On February 11, 2015 ing papat o 'jam ing afternoon, perusahaan dianakaké 2015 Spring Festival party sore, lokasi: bale gedhe saka perusahaan Miss partai dituduhake dening administrasi departemen supervisor Li Huiping mimpin liwat produksi, Wakil general manager Pak ...Waca liyane »

  • wektu Post: Nov-21-2017

    Ing 16:00 6th, 2014, Ningbo, Hangzhou, presiden kaping rolas saka kamar Perdagangan patemon kantor dianakaké ing Ningbo Investment Co., Ltd. Lan House, bakal telephoto Ming, presiden Feng Wei, Xie Guorong, Dongxu Ming , Bao Shili, Dewan pengawas Shenpei Rong, Sekretaris Umum J ...Waca liyane »

  • wektu Post: Nov-21-2017

    April 29, 2014, dening Chamber of Commerce lan Tongxiang pelukis Jiaxing Association kang "telung baris - Shen Wei, Chen Xueming, Zhou Minghua" pameran lukisan, dianakaké ing menara Tower Drum. Acara yakuwi kanggo ningkataké karya saka loro seniman, lan pangarep-arep sing liwat f ing ...Waca liyane »

  • wektu Post: Nov-21-2017

    April 25 esuk, Sekretaris Jenderal kutha Ningbo langsung ing asing kamar Perdagangan Chamber of Commerce tuan rumah dening salon katelu Quzhou, dianakaké ing kamar Perdagangan perusahaan anggota Quzhou, Quzhou toko iwak alam bébas Siming Road. Melok iki Chamber Sharon Hangzhou lan Wenzhou ...Waca liyane »

  • wektu Post: Nov-21-2017

    April 24, 2014 afternoon, 2014 line - Ningbo, forum kerjasama investasi Tianjin Waibu ing Ningbo Jing Du Hotel. Sekretaris-Jendral Chamber of Commerce Jiang Lan dirawuhi lan diatur dening Coke lan Tianjin Yong, Wakil inspektur, pemimpin pemerintah Tianjin kanggo ningkataké developme SME ...Waca liyane »

WhatsApp Online Chat !