• ONE
  • TWO
  • thr

bab kita apa sabanjuré?

Kita produk sing utamané dipigunakaké ing sirkuit automobile lenga, pipo engine, pipe line got, lan pipo lemah, kang uga bisa digunakake ing selang karet, nilon selang, selang kain-dikiataken selang hard-tembok mesin lan kimia Alat kayata kapal , mesin diesel, mesin bensin, peralatan mesin, geni pangayoman kanggo ngencengake lan segel joggle ing.

sinau More
  • 未 标题 -1 副本
  • bab-us2
  • produk fitur

    More

    fitur peralatan digunakake

    Hengwei Clamp History

    Yuyao Hengwei Hose Clamp Co.Ltd punika perusahaan tombol, kang specializes ing klip Manufaktur. Perusahaan iki dumunung ing bunder ekonomi kali Yangtze Delta saka kutha Yutao Ningbo, cedhak Hangzhou Bay Bridge, kang 40 kilo meter adoh saka Ningbo Airport, lan 60 kilo meter adoh saka port Ningbo, minangka asil wis transportasi trep lan komunikasi. Our company ditetepake ing taun 2001 kanthi loro seri utama produk: macem-macem jinis klip lan Clamps selang, klip kanggo pipo got fleksibel.
    mangerteni sing luwih lengkap
    WhatsApp Online Chat !